Μάχη για τον Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει γίνει ο πλέον πολυπόθητος στόχος για πολλές ομάδες στον κόσμο, από τη στιγμή που αρνήθηκε ν` ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Γιουβέντους, φαίνεται να είναι οι τρεις ομάδες που προσπαθούν ν` αποσπάσουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, προσφέροντάς του «γη και ύδωρ».

Η «Βασίλισσα» σύμφωνα με τη Μάρκα, σκοπεύει να προσφέρει 86 εκατομμύρια λίρες στην Ίντερ για να φέρει τον Ικάρντι στην Μαδρίτη. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί από το ματς της Ίντερ με την Ραπίντ
Βιέννης, όταν και αποφάσισε να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ. Μάλιστα τότε του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σταμάτησε να χρησιμοποιείται από τον προπονητή του.

Η μάνατζερ αλλά και γυναίκα του, Γουάντα Νάρα, με δηλώσεις της ανέφερε πως «τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την Ρεάλ Μαδρίτης», αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για την μετακίνησή του στην Μαδρίτη.

Ωστόσο στο παιχνίδι της διεκδίκησής του υπάρχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Μεγάλη Βρετανία, σκοπεύει να προσφέρει τον Λουκάκου ώστε να πάρει τον Ικάρντι. Η Τσέλσι και η Νάπολι, πρόσφατα ρώτησαν πόσα αξιώνει η Ίντερ για τον ποδοσφαιριστή, με την απάντηση της ομάδας να είναι 34 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γιουβέντους επίσης, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ν` αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το μόνο σίγουρο είναι, πως θα μελετήσει τις προτάσεις του μέχρι να πάρει την τελική απόφαση με την βοήθεια φυσικά της Γουάντα Νάρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα