WTA Finals: Οι τραγικές συνθήκες στο Κανκούν (vids)

Το φετινό τουρνουά στα WTA Finals στο Κανκούν κατάφερε να γίνει ίσως το χειρότερο της σεζόν, με τις αθλήτριες, αλλά και όσους θεατές δίνουν το παρών κάθε μέρα να ταλαιπωρούνται σε μεγάλο βαθμό είτε με τη βροχή, είτε με τους δυνατούς ανέμους που επικρατούν στην περιοχή αυτό το διάστημα.

Current scenes in Cancún#WTAFinalspic.twitter.com/v92Dvai3ab

Tennis Channel

(@TennisChannel) November 5, 2023

Φυσικά, τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι με το πρόγραμμα να μεταβάλλεται διαρκώς, αλλά και στο γεγονός ότι λόγω της κακοκαιρίας η περιοχή μένει χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες, αλλά και χωρίς νερό. 

I understand you can’t control the weather, but now there is no light in some sections of the venue, the bathrooms don’t have light or running water. The golf course is now a mud pit. This tournament is on it’s way to turning into Woodstock 99. And they just announced we are done pic.twitter.com/sRr8i1sXpN

— Sergio Rabago (@cordi74) November 5, 2023

Εκτός των καιρικών συνθηκών, όπου ως ένα μέρος είναι φυσιολογικό καθώς είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και χρόνια στους αγώνες τένις, τα προβλήματα έχουν να κάνουν και με το court με τις παίκτριες να παραπονούνται για την ποιότητά του. 

Lo que es este torneo, por favor. pic.twitter.com/PE5MNbMjEJ

Set Tenis (@settenisok) November 5, 2023

Κι όλα αυτά γίνονται στο πιο σημαντικό τουρνουά της χρονιάς στο Tour, όπου διακυβεύεται το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της σεζόν, αλλά το πρόγραμμα και οι μετέπειτα υποχρεώσεις των παικτριών για το υπόλοιπο της χρονιάς. 

Σε αυτό το κομμάτι οι διοργανωτές στάθηκαν αρκετά…τυχεροί καθώς Σφιόντεκ, Πεγκούλα και Γκοφ δεν θα αγωνιστούν στα τελικά του Billie Jean King που ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη στην Ισπανία. Φανταστείτε λοιπόν το μπέρδεμα που θα προκαλούσε η κατάσταση που επικρατεί στο Κανκούν

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός μεταξύ των Αμερικανίδων Πεγκούλα και Γκοφ ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα και διακοπές, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και με δεύτερο ημιτελικό της Σφιόντεκ με την Σαμπαλένκα που μεταφέρθηκε για την Κυριακή στις 23:00 GR. 

The rain is back! #WTAFinals pic.twitter.com/iRWlRwknHo

Tennis Channel (@TennisChannel) November 5, 2023

Κάτι που σημαίνει ότι ο τελικός των τελικών στο φετινό Tour θα γίνει την Δευτέρα (23:30 GR), αφού την Κυριακή εκτός από τον εξ’ αναβολής ημιτελικό στο μονό θα διεξαχθούν και οι ημιτελικοί στα διπλά. Λέμε τώρα…

WTA FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+7h)

The post WTA Finals: Οι τραγικές συνθήκες στο Κανκούν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
WTA Finals, Κανκούν,WTA Finals, kankoun