Λύνονται τα χέρια του Ερέρα

Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κολάσο αλλά και την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους Γκαρσία, Μαντίγια και Μενέντες, τα χέρια του Πάκο Ερέρα λύνονται.

Ο προπονητής του Άρη μπορεί πλέον να κάνει τα πλάνα του βασιζόμενος σε ένα κορμό έτσι όπως ο ίδιος τον είχε αρχικά σχεδιάσει.

Με παίκτες που ξέρει τις δυνατότητες τους και πάνω απ΄ όλα που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα για διακρίσεις.

Τα μεταγραφικά πλάνα των «κιτρινόμαυρων» όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ανιχνεύουν την αγορά του εξωτερικού για δύο ίσως και τρεις παίκτες προκειμένου
να καλυφθούν ισάριθμες θέσεις.

Η μία που θα ήθελαν να καλύψουν εφόσον βρεθεί κάτι καλό είναι αυτή του τερματοφύλακα.
Το δίδυμο των Καντιμοίρη, Αναγνωστόπουλου είναι αρκετά καλό αλλά ο Ισπανός προπονητής δεν θα έλεγε «όχι» σε κάτι καλύτερο.

Ο παρτενέρ του Σόουζα στο κέντρο της άμυνας είναι ένα ερωτηματικό, παρά την παρουσία του Δεληζήση ο οποίος ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση την περσινή χρονιά.
Η τρίτη περίπτωση που «πονοκεφαλιάζει» τον Ερέρα είναι αυτή του επιθετικού.

Ο ίδιος επέλεξε να μείνει ο Διαμαντόπουλος, δεν έφερε αντίρρηση στην παρουσία του Ναζλίδη, αλλά η αλήθεια είναι ό,τι το συγκεκριμένο θέμα τον απασχολεί πολύ.

Αν και οι παίκτες που έρχονται στο «Κλ. Βικελίδης» και που αναφέρουμε στην εισαγωγή «βλέπουν δίχτυα» εντούτοις μια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που είναι… εθισμένος στο γκολ δεν θα τον άφηνε αδιάφορο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δυσκολότερη από οποιαδήποτε άλλη, αλλά δεν την εγκαταλείπει μέχρι να βρει μια λύση στα μέτρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα