Λουτσέσκου: “Το παιχνίδι ήταν για 5-0”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού, του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στάθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο α’ μέρος και στο ότι ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το διάστημα δεν πέτυχε περισσότερα γκολ

Ο

Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην ερώτηση για το τι άλλαξε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είπε: “Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζουμε 5-0. Είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν “σκοτώσαμε” το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση, είναι φυσιολογικό να πιέσει με μπαλιές. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε καταστάσεις στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη”.

Με αφορμή το ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το 2022, σε ερώτηση για τη χρονιά που φεύγει και για αυτή που έρχεται, είπε: “Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα