Λουτσέσκου “Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό” (pic)

Δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενούν σήμερα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Σ’ αυτές, οι οποίες φιλοξενούνται από τη ρουμανική ιστοσελίδα “ProSport.ro“ ο 53χρονος προπονητής στάθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του αλλά και στον διεθνή, συμπατριώτη ποδοσφαιριστή του που έχει υπό τις οδηγίες του: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference

League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Σ’ ερώτηση δε για τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί… Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα