Λουτσέσκου: "Ο Σαββίδης και εγώ..."

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε συνέντευξη σε Μ.Μ.Ε. της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στο "Telekom Sport" και σε αυτή αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη.
Και είπε: "Στην αρχή προσπάθησε να μου υποδείξει κάποιους παίκτες, αλλά δεν μου επέβαλε ποτέ να τους χρησιμοποιήσω. Εγώ κοιτούσα τη δική μου δουλειά. Προσπαθούσα να είμαι δίκαιος. Μπορώ να πω ότι από την αρχή υπήρχε σεβασμός.
Οταν γίνεται κάποιο λάθος μου το υποδεικνύει αλλά το ξέρω κι εγώ. Στα μίτινγκ που κάνουμε, ο καθένας ασκεί πίεση στον άλλον. Θυμάμαι πώς ήμουν νεότερος. Πλέον είμαι τελείως διαφορετικός.
Παλιότερα θα "τρελαινόμουν", θα είχα διάφορες αντιδράσεις. Ισως και να έφευγα από την αίθουσα..".
Είπε ακόμη: "Στην αρχή, όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, έλεγα μέσα μου: "Περίμενε, είναι αυτός που σε έφερε εδώ για να κερδίσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις, βρες τρόπο να κερδίσεις. Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Αν δεν κερδίσεις, φεύγεις. Είναι απλό".
Πρόσθεσε: "Το αναγνωρίζω και νομίζω ότι κι αυτός το ξέρει. Είναι μακράν ο πιο ισχυρός μεγαλομέτοχος που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Με διαφορά... Είναι ένας πλούσιος άνδρας, έχει επενδύσει πολλά στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Εφτασε σε αυτό το επίπεδο μέσα από δουλειά και με μυαλό".
Keywords
Τυχαία Θέματα