Λουτσέσκου: «Νίκη που τονώνει την αυτοπεποίθηση μας» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Είναι πάρα πολύ θετικό ότι καταφέρνουμε να έχουμε τόσους παίκτες στο rotation. Η νοοτροπία τους είναι αυτή που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Και είναι θετικό ότι μπορούμε να εναλλάσσουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας με τη χρησιμοποίηση διαφορετικών ποδοσφαιριστών. Η αλήθεια είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε άλλο ένα παιχνίδι. Ακόμη και στα παιχνίδια που δεχτήκαμε γκολ,

οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πολύ καλή παρουσία. Ο χρόνος λειτούργησε υπέρ μας για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ακόμη και η κακή τύχη παρουσιάστηκε σήμερα με το πέναλτι του Βόλου, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν σκόραρε ο αντίπαλος. Είναι η κακή τύχη που σε προηγούμενα παιχνίδι μας στοίχησε.

Είναι μία νίκη που τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Έχω ξαναπεί ότι τα οφέλη αυτής της προσπάθειας θα φανούν του χρόνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Προφανώς θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Είναι απόρροια των νέων ποδοσφαιριστών και της δουλειάς που γίνεται σε μία νέα ομάδα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστούμε μετά. Αν είναι καλή η διακοπή ή όχι. Αυτό που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολλή δουλειά, όσον αφορά την νοοτροπία και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα