Λουτσέσκου: "Η ΑΕΛ θα μας χτυπήσει στην αντεπίθεση" (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στα κανάλια Novasports, ανέφερε πως η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά:

"Πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις! Στο παιχνίδι με τη Λαμία είδαμε κάποια πράγματα. Είμαστε μια ομάδα που χτίζει το παιχνίδι από πίσω και ξέρουμε να δημιουργούμε χώρους, αλλά σ’ αυτό το παιχνίδι δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που συνηθίζουμε.

Είδαμε τους αμυντικούς
μας χαφ και τους αμυντικούς μας να βρίσκονται μπροστά από τους επιθετικούς της Λαμίας και να μην αναλαμβάνουν ευθύνες, καθώς δεν είχαν τη φρεσκάδα, τις αντιδράσεις, την αυτοπεποίθηση να δημιουργήσουν ελεύθερους χώρους. Προτιμούσαμε να παίξουμε ένα πιο ήρεμο παιχνίδι, καθώς δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος.

Περιμένω τη Λάρισα, η οποία έχει βελτιωθεί και έχει καλή οργάνωση, να έρθει εδώ και να προσπαθήσει να αμυνθεί με συνοχή. Θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Όλες οι ελληνικές ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες, όπως και η Λάρισα. Είναι μια ομάδα που αρχίζει να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο και να εξελίσσει το δικό της στυλ".
Keywords
Τυχαία Θέματα