To Blue Rider μεταφέρεται στο Switch

Θα διατεθεί στις 13 Δεκεμβρίου από την eastasiasoft.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του στα PC, PS4 και Xbox One, το arcade shoot 'em up της Ravegan βρίσκεται καθ' οδόν προς το Nintendo Switch.

Στο εν λόγω

3D isometric shoot 'em up αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός αεροσκάφους και καλείστε να διασχίσετε εννιά levels, σκοτώνοντας όποιον εχθρό βρεθεί μπροστά σας. Η νέα έκδοση για το Switch περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις, καθώς έχουν προστεθεί online leaderboards και τρία επίπεδα δυσκολίας (Easy, Normal και Hard).

Να προσθέσουμε ότι στο τέλος κάθε level σας περιμένει και από ένα boss, οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα power up για να θριαμβεύσετε. Εμάς μας πάντως μας θύμισε αρκετά το Project Root που είχε κυκλοφορήσει πριν από τέσσερα χρόνια στα PC, Xbox One και PS Vita.

Το Blue Rider θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου για Nintendo Switch και θα διατεθεί μέσω του Nintendo eShop στην τιμή των 9.99 ευρώ.

IGN GreeceΚαινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: SurvivalΤρία νέα παιχνίδια NES έρχονται στο Nintendo Switch OnlineH Epic Games μπαίνει στο μάτι του Steam με δικό της Store

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα