Λουτσέσκου: “Δεν είχαμε ένταση, μετράει η νίκη” (video)

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι γεγονός ότι δεν έφυγε ικανοποιημένος από αυτά που είδε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Βόλο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των “16”. Περίμενε τους “ασπρόμαυρους” πιο αποφασιστικούς και με μεγαλύτερη ένταση. Από εκεί και πέρα, όμως, στάθηκε στο ότι η ομάδα του νίκησε.

Δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Η νίκη είναι πάντα μία νίκη. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στα… κόκκινα. Είναι

πιθανό να έρθει ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν σοβαρή, αλλά έχασε την επιθετικότητα και την ένταση που θα έπρεπε να έχει. Παίξαμε με σοβαρότητα, με αυτοπεποίθηση, αλλά ίσως να μας έλειπε η αποφασιστικότητα. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας σαν “τελικό””.

Και πρόσθεσε: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με την Ελσίνκι, που όμως δεν είναι τόσο κρίσιμο, αλλά θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες και να το κερδίσουμε. Δεν αλλάζει κάτι η διακοπή, αλλά ίσως μας δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες που είναι πιο πίσω σε φόρμα ή αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού, όπως ο Μάρκος Αντόνιο”.



Keywords
Τυχαία Θέματα