Λουτσέσκου: “Μπορώ να κάνω και να λέω αυτά που θέλω”

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου σχολίασε σε συνέντευξη, που παραχώρησε σήμερα (26/3) σε ρουμανικό ραδιοφωνικό σταθμό, το ενδεχόμενο να εργαστεί σε ένα από τα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και με αφορμή αυτό το σχόλιο θυμήθηκε τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ, στην πρώτη του θητεία στην Τούμπα. Επίσης, μίλησε για τον τρόπο που εργάζεται ως προπονητής, αλλά και για την ποδοσφαιρική σχολή που έχει δημιουργήσει ο πατέρας του, Μιρτσέα, με όσα έχει κάνει αυτός ως τεχνικός.

Σχετικά με τον τρόπο που

εργάζεται, δήλωσε: “Όταν πηγαίνω στην προπόνηση, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος μπροστά στους παίκτες μου. Να έχω την ικανότητα να τους δώσω κίνητρα, να τους οργανώσω. Να δώσω στην ομάδα διάθεση για δουλειά και πνεύμα νικητή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Αυτά τα πράγματα είναι για μένα φυσιολογικά”.

Για όσα έχει πετύχει ο πατέρας του, Μιρτσέα, είπε: “Ο πατέρας μου αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Και στην Ρουμανία και στο εξωτερικό δημιούργησε μια δική του ιστορία με όσα έχει πετύχει. Είναι ένας εκπρόσωπος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής σχολής. Ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα επιτυχημένος. Ακολούθησα τα βήματά του, έστω και αν έχει καταφέρει πολλά περισσότερα. Όπου, όμως, και αν ήμουν, οι ομάδες μου πέτυχαν πράγματα που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να εργαστεί σε κάποιο από τα προηγμένα πρωταθλήματα, απάντησε: “Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα, όταν είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ την πρώτη φορά που συνεργάστηκα με την ομάδα. Είμαι ένας από αυτούς που σέβονται τα συμβόλαια που κάνουν και αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση τότε. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο δύο χρόνια πριν από τη μια ημέρα στην άλλη να αποφασίσω να αφήσω τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ. Κέρδισα αυτά που ήθελα και έφτασα σε έναν επίπεδο που μπορώ να λέω και να κάνω αυτά που θέλω”.

Keywords
Τυχαία Θέματα