«Νόμιμες οι διαδικασίες αγοράς της Μίλαν»

Την νομιμότητα των διαδικασιών αγοράς της Μίλαν υποστήριξε σήμερα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ομάδας ο Κινέζος επιχειρηματίας και πρόεδρος των «ροσσονέρι» Λι ΓιονΧογκ.

Η ενέργεια αυτή έρχεται προφανώς ως απάντηση των όσων έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Ιταλικά ΜΜΕ και τα οποία κάνουν λόγο για αδιαφανείς κι εν μέρει όχι και τόσο νόμιμες κινήσεις.

«Η διαδικασία εξαγοράς της AC Milan
έγινε πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια, κανονικότητα και ορθότητα, με την υποστήριξη και τη συμβουλή διεθνών οικονομικών και νομικών συμβούλων . " αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ ο Κινέζος επιχειρηματίας προχωράει και λίγο περισσότερο τονίζοντας πως όλη αυτή η κινητικότητα της αμφισβήτησης όπως έχει δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλες τις τάξεις του συλλόγου ενώ ο ίδιος και η εταιρία του προτίθενται να ακολουθήσουν τη Νομική οδό.

«Ζημιωμένοι από αυτή τη δυσάρεστη και απαράδεκτη εκστρατεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης - με βάση εσφαλμένες εικασίες και πληροφορίες - επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αναλαμβάνουμε όλες τις κατάλληλες νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατέψουμε καλύτερα την εικόνα, τη φήμη και την οικονομική συνέπεια των εταιρειών του A.C. Milan S.p.A.» καταλήγει σχετικά η ανακοίνωση του Κινέζουν ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λομβαρδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα