Λόταρ Ματέους: «Δεν έχει αντίπαλο ο Λεβαντόφσκι...»

Λόταρ Ματέους: «Δεν έχει αντίπαλο ο Λεβαντόφσκι...» mkatsafaΠέμ, 12/03/2020 - 22:36

Ο μύθος της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανίας, Λόταρ Ματέους ήταν ο πρώτος παίκτης που κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Παίκτη της FIFA το 1991 όταν τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή, o εν λόγω θεσμός. Πρόσφατα μοιράστηκε τις σκέψεις του με το FIFA.com σχετικά με τα βραβεία

του 2020 και είπε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα πρέπει να είναι ο αποδέκτης του βραβείου Best Player στους άνδρες. Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την λίστα των 11 υποψηφίων για το βραβείο Best Player και ποιος πρέπει να το κερδίσει, ο Ματέους ήταν απόλυτος:

«Για μένα μπορεί να είναι μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Είναι πιο καθαρό από ότι ήταν τα τελευταία χρόνια. Κέρδισε κάθε τίτλο, σημείωσε πολλά αποφασιστικά γκολ και ήταν στην κορυφή των σκόρερ. Έχει όλα όσα χρειάζεται για να δώσεις σε έναν παίκτη αυτό το βραβείο. Κανείς δεν τον πλησιάζει σε επιδόσεις, ούτε στη Γερμανία ούτε στην Ευρώπη. Θα ήταν θαύμα αν δεν είναι αυτός. Τώρα έχει χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο από πριν.

Δουλεύει για την ομάδα και έχει γίνει πραγματικός νικητής, κάποιος που οδηγεί από μπροστά και επίσης ακολουθεί αμυντικά. Δεν ήταν ποτέ τόσο καλός όσο είναι τώρα. Ζει με επαγγελματικό τρόπο, προετοιμάζεται σχολαστικά και δεν τραυματίζεται ποτέ. Γι'αυτό είναι αξιοσημείωτο ότι παίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και το κάνει στο υψηλότερο επίπεδο!»

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Bayern Munich ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η μικρή λίστα των βραβείων «FIFA Best awards» για το 2020 θα δοθούν στις 17 Δεκεμβρίου και υποψήφιοι είναι αρκετοί παίκτες της Μπάγερν σε διάφορες κατηγορίες. Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 22:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα