Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο το κλίμα «ξεχνάμε τη Μαρσέιγ»

Ο χρόνος είναι τόσο περιορισμένος μεταξύ των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει ο Ολυμπιακός, που δεν μπορεί να μένει σε ένα ματς.

Όσο και να θέλει ο Ολυμπιακός να αναλύσει ένα ματς όπως αυτό με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, δεν έχει τον χρόνο να το κάνει, αφού ακολουθούν άλλες υποχρεώσεις. Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι»

έχουν να παίξουν με το στο Καραϊσκάκη και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι ξεκάθαρο:

«Αφήνουμε πίσω μας τη Μαρσέιγ. Ξεχνάμε τα όσα έγιναν στη Μασσαλία…».

Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά είναι επηρεασμένοι από την ήττα στο γήπεδο της Μαρσέιγ, περισσότερο από τον τρόπο που ήρθε αυτή. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι αποφάσεις του VAR ήταν αυτές οι οποίες διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το δεύτερο πέναλτι στον Ραφίνια…

Στην προπόνηση που έγινε την Πέμπτη στο Ρέντη αυτό το οποίο ειπώθηκε ήταν ξεκάθαρο. Ότι η συγκέντρωση της ομάδας επικεντρώνεται πλέον αρχικά στον αγώνα με το Βόλο.

Υπολογίζουν αρκετά το παιχνίδι αυτό στον Ολυμπιακό, διότι θεωρούν το Βόλο μία επικίνδυνη ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Μετά από την αναμέτρηση με τους βολιώτες ακολουθεί το ματς με την Πόρτο. Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο επίσης χρειάζεται συγκέντρωση γιατί παίζονται πολλά στο ματς αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Υποψήφιο για καλύτερο της αγωνιστικής το γκολ του Καμαρά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Να ξεπεράσουμε την ήττα από τη Μαρσέιγ»

Το άρθρο Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο το κλίμα «ξεχνάμε τη Μαρσέιγ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα