Λοπετέγκι: «Μπορεί να βάλει 30 γκολ ο Μπενζεμά»

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα έχει μια άκρως παραγωγική σεζόν στο σκοράρισμα και προέβλεψε πως ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να σκοράρει 30 με 40 γκολ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Τιμπό Κουρτουά στην αναμέτρηση με τη Λεγανές.

Αρχικά, ο Λοπετέγκι δήλωσε για τον Μπενζεμά: «Δεν μεταλλάχθηκε σε
κανέναν, πάντα ήταν τεράστιος παίκτης. Η αξία είναι δική του, είναι ευχαριστημένος και βοηθά την ομάδα και θα συνεχίσει έτσι. Γιατί να μην τελειώσει με 30 ή 40 γκολ. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, δεν υπάρχει υποχρέωση. Το γκολ δουλεύεται από όλη την ομάδα και ένας έχει την τιμή, την εγγύτητα και τις ικανότητες για να το πετύχει».

Σχετικά με την εμφάνιση του Κουρτουά δήλωσε: «Αποφασίσαμε να παίξει ο Κουρτουά, αλλά έχουμε θαυμάσιες λύσεις. Ο Κέιλορ είναι δικός μας, έκανε σπουδαίο ματς με τη Χιρόνα, είναι ο καλύτερος της UEFA. Θα δούμε στην πορεία, αν και έχουμε μια ιδέα για το τι θα κάνουμε. Δεν είχα κανένα πλάνο, ξέραμε ότι θα παίξει σε αυτό το ματς και δεν θα πω κάτι άλλο. Έχουμε τρεις σπουδαίους τερματοφύλακες και θα προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα