Λοπετέγι: «Πάντα θεωρούσα ότι η Ρεάλ είναι το σπίτι μου!»

Ικανοποιημένος, σχεδόν εκστασιασμένος, από τις πρώτες του ημέρες στην Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο Ζουλέν Λοπετέγι. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, έχει φορέσει άλλωστε τη φανέλα των Μαδριλένων ως ποδοσφαιριστής, οπότε γνωρίζει πολύ καλά το νέο του περιβάλλον.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της Ρεάλ ο Ισπανός τόνισε: «Μου αρέσει ο ύμνος, όλο το περιβάλλον. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για να καθορίσω την αγάπη που ένιωσα στην παρουσίαση μου από την ομάδα».

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι:
«Εστιάζοντας
στη δουλειά του προπονητή, έχω μια πολύ καλή ομάδα, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με αλλαγές που πιθανώς να γίνουν τις επόμενες εβδομάδες».

Το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να δώσει νέα κίνητρα στους παίκτες του. Πάντως δήλωσε έτοιμος να αναπτύξει κι άλλο τον σύλλογο.
«Μπορούμε όλοι να βελτιώσουμε την ομάδα. Η Ρεάλ είναι ένα φανταστικό κλαμπ για κάθε επαγγελματία να βρεθεί σε αυτή την ομάδα και να επιθυμεί να γίνει καλύτερος παίκτης ή καλύτερος προπονητής» σημείωσε.

«Είμαι άνθρωπος που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και αυτό προσπαθώ να μεταδώσω στις ομάδες που δουλεύω. Γι΄αυτό χρειαζόμαστε τη δέσμευση και το πάθος που πρέπει να αισθανθεί ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και να εργαστεί για έναν συλλογικό στόχο»

Τελος αναφέρθηκε και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν απέναντι στην κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης:
«Η επιστροφή μου στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεχωριστή γιατί πάντα θεωρούσα ότι είναι το σπίτι μου, Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, με τρομερές απαιτήσεις από τον κόσμο και είμαι πεπεισμένος ότι είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε αυτή τη πρόκληση. Πρέπει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, στο Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ στις 15 Αυγούστου, με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης».
Keywords
Τυχαία Θέματα