Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ελπίζει να χάσει βαθμούς η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε μετά την ισοπαλία 1-1 με την Τότεναμ, πως η τακτική των Λονδρέζων απέδωσε και πως οι αντίπαλοι διαθέτουν επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, οι οποίες κάνουν δύσκολη τη ζωή κάθε αντίπαλης άμυνας.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με την απόδοση των παικτών μου κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα που μπορεί να παίξει Champions League την επόμενη σεζόν. Η Τότεναμ έχει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, που δε

σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Η τακτική της λειτούργησε γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα πέμπτη. Το 0-1 ήταν δύσκολο, αλλά παραμείναμε ψύχραιμοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Η νοοτροπία μας ήταν τρομερή και το πρέσινγκ μας άλλου επιπέδου. Αντιμετωπίσαμε όμως έναν αντίπαλο που είχε προετοιμαστεί στις αντεπιθέσεις μια ολόκληρη εβδομάδα, το δεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε. Δεν κουραστήκαμε. Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος όσο είναι οι παίκτες αυτή τη στιγμή και είναι δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Χάρι Κέιν και ο Σον ήταν εντελώς ξεκούραστοι γι’ αυτό ήταν τόσο δύσκολο. Και γι’ αυτό το κουατράμπλ είναι τόσο απίθανο. Υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει πετύχει σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς, αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω. Θα δούμε τι θα συμβεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα