Super League 1: Κομβικές αναμετρήσεις για την Ευρώπη

Αρχικά, στις 16:00, θα πέσει η αυλαία των play out, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 41 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 40 βαθμούς. Οι Αρκάδες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν εννέα νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Οι Κρητικοί έχουν τρεις νίκες, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Κρήτη,

ο ΟΦΗ μετράει τρεις νίκες, ο Αστέρας Τρίπολης επίσης τρεις, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 18:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 43 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 60 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά μετράει 31 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Οι Γιαννιώτες έχουν 13 νίκες, ενώ έντεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει οκτώ νίκες, ο ΠΑΟΚ δώδεκα και επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 19:30 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη με 54 βαθμούς. Το “τριφύλλι” μετράει 57 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ η Ένωση έχει 41. Επίσης, 44 ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχους τους “κιτρινόμαυρους”, οι νίκες είναι 29 υπέρ της ΑΕΚ, 23 υπέρ του Παναθηναϊκού και 17 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 21:00, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Κλ. Βικελίδης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει 67 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ ο Άρης 22. Επίσης, 33 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, οι “κίτρινοι” έχουν 17 νίκες, οι “ερυθρόλευκοι” 21 και 22 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 7 Μαΐου

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία 0-0
Ατρόμητος-Ιωνικός 0-1
Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ 0-0

Κυριακή 8 Μαΐου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟκ (18:00 Novasports Prime)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
Άρης-Ολυμπιακός (21:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα