Λίβερπουλ: ”Η γαλλική κυβέρνηση να απολογηθεί (vid)”

Μια έρευνα που διεξήχθη από τη γαλλική γερουσία διαπίστωσε ότι τα ζητήματα στο Stade de France στις 28 Μαΐου, που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του τελικού οφείλονταν σε «μια σειρά δυσλειτουργιών». Η γαλλική κυβέρνηση κατηγόρησε αρχικά τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι ψεκάστηκαν με δακρυγόνα και παραπονέθηκαν ότι υποβλήθηκαν σε σκληρή αστυνόμευση, ότι έφταιγαν ότι είχαν πλαστά εισιτήρια

και έφτασαν αργά στο γήπεδο.

Δύο επιτροπές της Γερουσίας ξεκίνησαν έρευνα για να ανακαλύψουν τι συνέβη πριν από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν φταίνε. Μετά τη δημοσίευση αυτής της έκθεσης, ο επικεφαλής της Λίβερπουλ, Χόγκαν, ζήτησε συγγνώμη από τη γαλλική κυβέρνηση.

Είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: «Θα έλεγα ότι με ενθάρρυνε απίστευτα να δω έναν από τους γερουσιαστές να ζητά συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για αυτό που συνέβη τη νύχτα. «Θα ζητούσα από τη γαλλική κυβέρνηση να κάνει το ίδιο. Όχι μόνο στους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στους δύο συλλόγους, που είχαν προβλήματα φήμης που βγήκαν από τον τελικό και ελπίζουμε να ζητήσουν συγγνώμη εκεί που αξίζει.

Our CEO Billy Hogan has tonight provided the club's reaction to the French Senate's report on the causes of the distressing events at the Champions League final in Paris in May.

Liverpool FC (@LFC) July 13, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα