Ιμπραΐμοβιτς: “Βελτιώνομαι από τα 30 και μετά”

Ιμπραΐμοβιτς: “Βελτιώνομαι από τα 30 και μετά”tnalΣάβ, 12/19/2020 - 13:52

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως ξεκίνησε να βελτιώνει το παιχνίδι του μετά τα 30 και πως κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Ο Σουηδός επιθετικός έδειξε πως δε σκοπεύει να εγκαταλείψει άμεσα τους αγωνιστικούς χώρους και τόνισε πως παραμένει σε καλή φόρμα, χωρίς να ξοδεύει χρήματα, όπως κάνουν κάποιοι Αμερικανοί αθλητές.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: “Είμαι 39 ετών και πλέον έχω το δικαίωμα να μην εργάζομαι, αλλά εξακολουθώ να έχω πάθος γι' αυτό που

κάνω. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος και πάντα θέλω περισσότερα. Δεν έχω δει πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου να κάνουν ότι κάνω εγώ. Όταν κάποιος παίκτης φτάνει τα 30 τότε αρχίζει και εγκαταλείπει. Εγώ όταν έφτασα τα 30 άρχισα να γίνομαι όλο και καλύτερος”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ακούω αθλητές από τις ΗΠΑ ότι ξοδεύουν περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ για να διατηρηθούν σε φόρμα. Εγώ είμαι ήδη σε φόρμα και μάλιστα δίνοντας μηδέν ευρώ. Το μυστικό είναι στο μυαλό σου, στο πόσο το θέλεις και πόσο πρόθυμος είσαι να θυσιάσεις πράγματα. Αυτό είναι το μυστικό. Είναι η νοοτροπία και η νοοτροπία δεν κοστίζει τίποτα. Θα ήθελα να έχω τον εγκέφαλο του ΖΛάταν σε ένα σώμα ενός 25χρονου. Κουράζομαι πιο γρήγορα τώρα, σε σύγκριση όταν ήμουν πιο νέος. Κοιμάμαι πολύ γιατί πρέπει να ανακάμψω γρήγορα. Τα πάω καλύτερα, γιατί είμαι μια ζωντανή απόδειξη. Ο Μπέντζαμιν Μπάτον είναι απλώς μια ιστορία. Είμαι το τέλειο προφίλ για αυτήν την ταινία”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως ξεκίνησε να βελτιώνει το παιχνίδι του μετά τα 30 και πως κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα