Λίβερπουλ-Μπέρνλι 3-1: Με τις λύσεις του Έλιοτ (highlights)

Η Μπέρνλι πραγματοιποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε αρκετά ψηλά την αντίπαλο της και είχε ευκαιρίες αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως ο Κομπανί δημιουργεί μια ομάδα που προσπαθεί να παράγει και όχι να καταστρέφει.

Ο Αμντουνί είχε την πρώτη στιγμή του αγώνα για τη Μέρνλι στο 10′ και ο Άρνολντ απάντησε στο 13ο λεπτό. Στο 31′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Τράφορντ, ο Ζόταν με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 με το τρίτο γκολ

της καριέρας του σε 8 αναμετρήσεις απέναντι στη Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν στο 45′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ο’ Σεϊ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο Λίβερπουλ.

Ο Ντίας έδωσε προβάδισμα με 2-1 στη Λίβερπουλ στο 52ο λεπτό αξιοποιώντας ασίστ του Έλιοτ. Ο Φοφανά έχασε δύο τετ-α-τετ απέναντι στον Κέλεχερ σε διάστημα τριών λεπτών από το 65′ έως το 67′, ενώ ο Ζότα απείλησε τον Τράφορντ στο 71′.

Το 3ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε με εκτελεστή τον Νούνιες στο 79ο λεπτό και με τη Λίβερπουλ να είναι εξαιρετική μετά το 65ο λεπτό.

Σημαντική η παρουσία του Έλιοτ που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν μέσα στα δύο γκολ της ομάδας του σε αυτό το διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα