Φορτούνα Σ.-Άγιαξ 0-0: Γκέλα για τον απογοητευτικό “Αίαντα” (hls)

Μετά το 2-2 με την Εξέλσιορ, αλλά και την εντός έδρας ήττα που δεν κόστισε από την Λουντογκόρετς, ο Άγιαξ απογοήτευσε σε ακόμα ένα ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Φορτούνα στο Σιτάρντ, όπου έμεινε στο 0-0 για την 4η αγωνιστική.

Ο Άγιαξ που παρατάχθηκε με σχεδόν όλες τις νέες μεταγραφές του, Σούταλο, Μικετάτζε, Φορμπς, Άβιλα, Ταχίροβιτς (βασικοί), Άκπομ, Γκάι (αλλαγές) παρουσιάστηκε εντελώς ασύνδετος με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχινιδιού και την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα που έπαιξε σε όλο το ματς να παίρνει εύκολα την ισοπαλία.

Μάλιστα, η Φορτούνα

στο 10′ έχασε πέναλτι με τον Νοσλίν, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ρενς, αλλά η εκτέλεση ήταν απελπιστικά άστοχη.

Ο Άγιαξ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπρόμπεϊ να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ορθώς ως off side.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια σχετική βελτίωση για τον Άγιαξ που έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Άβιλα στο 53′ και τον άφαντο ως εκείνο το σημείο (81′) Μικετάντζε.

Σημαντική ευκαιρία είχε και η γηπεδούχος ομάδα, στο 64′, με τον Νοσλίν να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Χόρτερ να διώχνει με δυσκολία.

Μετά από τρία παιχνίδια στην Eredivisie ο Άγιαξ έχει 5 βαθμούς με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, ενώ η Φορτούνα έφτασε τους έξι πόντου με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα