Λιθουανία – Γιβραλτάρ 1-0: Έκανε το μίνιμουμ (highlights)

Οι Λιθουανοί, έκαναν το μίνιμουμ στις δύο αναμετρήσεις και με δύο νίκες με 1-0, επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί, κερδίζοντας εντός έδρας μετά από δέκα ματς. Δώδεκα σερί ήττες, χωρίς να σκοράρει, για το Γιβραλτάρ.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 7′ είχαν δοκάρι σε σουτ του κορυφαίου τους παίκτη, Τσερνίτς, ενώ απείλησαν στο α’ επίσης με Σλίβκα και Κούτσιτς. Το Γιβραλτάρ, είχε δύο σουτ με Λόπες και Ντε Χάρο.

Στο β’, η Λιθουανία σκόραρε στην πρώτη της ευκαιρία, με τον Σίρβις να βγάζει μπαλιά από αριστερά στην πλάτη της άμυνας, τον Τσερνίτς να

μπαίνει από δεξιά και να νικά από πλάγια θέση τον Μπάντα.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Λιθουανία να απειλεί με Σλίβκα και Ντόλζνικοφ, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει δεύτερο γκολ.

Λιθουανία (Γιανκάουσκας): Ζούμπας – Σίρβις (73′ Mπενέτα), Ούτκους (46′ Καζουκολόβας), Λέκιατας, Λασίτσκας – Γκολουμπίτσκας, Σλίβκα (90′ Ρομανόφσκι), Γκινέιτις – Κούτσις, Παουλάουσκας (73′ Ντόλζνικοφ), Τσερνίτς (87′ Βαρέικα).
Γιβραλτάρ (Ρίμπας): Μπάντα – Σέρτζεντ (59′ Τ. Τσιπολίνα), Λόπες, Άνσλι, Μπρίτο (73′ Μπαρτόλο), Ολιβέρο – Ρόναν, Ουόκερ (73′ Σκάνλον), Ντε Χάρο (59′ Κασιάρο), Χάρτμαν – Ντε Μπαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα