Ελλάδα U21 – Ανδόρα U21 1-0: Το γκολ του Σουρλή ήταν αρκετό

Το γκολ του Σουρλή ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην εθνική ομάδα U21 απέναντι σε αυτή της Ανδόρας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε “την δουλειά”, προσπερνώντας στον πόντο την Κροατία.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν τον έλεγχο αλλά την Ελλάδα να είναι πιο αποτελεσματική στο επιθετικό τρίτο. Το γκολ για την εθνική

Ελλάδος ήρθε στο 41’ με τον Κρυπαράκο να δίνει την μπάλα και τον Σουρλή να εκτελεί για το 1-0. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι με το τελικό σφύριγμα να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν. Η Ελλάδα αφενός ήθελε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει το προβάδισμα της, ενώ η Ανδόρα έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ντε Κάστρο αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους.

Στα τελευταία λεπτά η Ανδόρα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με το τελικό σκορ να είναι το 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Νησιά Φερόε στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η Ανδόρα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στις 11 Οκτωβρίου.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Τζολάκης- Κρυπαράκος, Καλογερόπουλος, Τόλης, Αποστολόπουλος- Κουρφαλίδης (56’ Δαρέλας), Σουρλής, Μεταξάς (84’ Καραμάνης)- Αποστολάκης, Παναγίδης (71’ Σοφιανός), Τζίμας (56’ Κοσίδης)

Ανδόρα: Ντε Κάστρο- Μπελίντο, Ολιβέρα, Ρόμπινατ, Μπόρα Φοντ- Τάπια, Μπάμποτ, Ιζκουιρέντο, Φερέιρα- Σόλα, Ρόσσας

Keywords
Τυχαία Θέματα