Ligue 1: Μέρα των φιλοξενούμενων

Ligue 1: Μέρα των φιλοξενούμενωνsdimolitΚυρ, 12/20/2020 - 17:57

Η Μονακό πέτυχε δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη, βραζιλιάνικη υπόθεση το ''διπλό'' της Μπορντό, σώθηκε στις καθυστερήσεις η Ναντ, γεμάτη ισοπαλία μεταξύ Σεντ Ετιέν και Νιμ.

ΝΤΙΖΟΝ - ΜΟΝΑΚΟ 0-1

Η Μονακό δείχνει σε καλή κατάσταση το  τελευταίο διάστημα καθώς πέρασε και από την έδρα της Ντιζόν. Οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση ενός

τετάρτου με τον Γερμανό πρώην παίκτη της Λεβερκούζεν, Κέβιν Φόλαντ, που έφτασε τα 6 γκολ στο Σαπιονά (0-1, 15ο λεπτό) και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΑΝΤ - ΑΝΖΕ 1-1

Ένα γκολ του 32χρονου αμυντικού Ρομάν Τομάς έδωσε το προβάδισμα λίγο πριν φύγει το ημίχρονο στην Ανζέ (0-1, 42ο λεπτό). Αυτό το γκολ τελικά δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τους βαθμούς σε μια ομάδα που παρουσιάζεται πολύ καλύτερη μακριά από την έδρα της, καθώς ο Τραορέ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΙΜ 2-2

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε με τον Καμερουνέζο στόπερ Χάρολντ Μουκουντί μόλις στο 8ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και ισοφάρισαν άμεσα με το πρώτο γκολ στην καριέρα του Ματέο Ανχλινβί (1-1, 15ο λεπτό). Στο 36ο λεπτό ο Μπουντεμπούζ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Στεφανουά κλείνοντας το σκορ του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου, ο Ριπάρ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και δύο λεπτά αργότερα έβαλε μπροστά τη Νιμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-2, 56ο λεπτό). Η Σεντ Ετιέν είχε ξανά την άμεση απάντηση με τον Νορντέν (2-2, 63ο λεπτό) που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ - ΜΠΟΡΝΤΟ 0-2

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες η Μπορντό επέστρεψε στα τρίποντα περνώντας από το Στρασβούργο. Οι Γιρονδίνοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με το πρώτο φετινό γκολ του Βραζιλιάνου Πάμπλο, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Χατέμ Μπεν Αρφά (0-1, 38ο λεπτό). Η Μπορντό πέτυχε δεύτερο γκολ με έναν ακόμα Βραζιλιάνο, τον Οτάβιο, που με το πρώτο του στη σεζόν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 66ο λεπτό (0-2).

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Dijon - Ποδόσφαιρο Monaco - Ποδόσφαιρο Nantes - Ποδόσφαιρο Angers - Ποδόσφαιρο Saint Etienne- Ποδόσφαιρο Nimes - Ποδόσφαιρο Strasbourg - Ποδόσφαιρο Bordeaux - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Dijon ΓΑΛΛΙΑ Η Μονακό πέτυχε δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη, βραζιλιάνικη υπόθεση το ''διπλό'' της Μπορντό, σώθηκε η Νάντ στις καθυστερήσεις, γεμάτη ισοπαλία μεταξύ Σεντ Ετιέν και Νιμ. Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 17:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα