Λίγες περισσότερες αποκαλύψεις για τη σειρά "Watchmen"

Άντε να έρθει επιτέλους!

Νέες πληροφορίες αναδύθηκαν για την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής σειράς κόμικς, "Watchmen", μεταξύ άλλων τον νέο Rorschach, τον γηραιότερο πλέον Ozymandias, αλλά και μερικούς αστυνομικούς με κίτρινες μάσκες.

Όλες οι σκηνές που θα περιγραφούν παρακάτω ήταν μέρος του βίντεο που δημοσίευσε το HBO πριν από λίγες, το οποίο δείχνει αποσπάσματα από όλες τις επερχόμενες σειρές του καναλιού και το οποίο μπορείτε και εσείς να δείτε παρακάτω:

Πρώτα βλέπουμε τον Jean Smart

(Legion), ο οποίος θα ενσαρκώνει έναν πράκτορα του FBI που ερευνά έναν φόνο. Τον βλέπουμε να οδηγεί προς το σπίτι του, το οποίο ενδέχεται να μην βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπως η αυθεντική ιστορία των Alan Moore και Dave Gibbons, αλλά και της ταινίας του Zack Snyder. Αυτό συνάδει με το δημοσίευμα που ήθελε τον James Wolk (Mad Men) να πρωταγωνιστεί ως ένας βουλευτής από την Οκλαχόμα.

Έπειτα βλέπουμε δύο άτομα να φοράνε μάσκες, ο ένας χρυσή και ο άλλος κόκκινη. Οι μάσκες καλύπτουν όλο το πρόσωπο και είναι αδύνατο να ξεχωρίσουμε κάποιο χαρακτηριστικό. Αυτές οι φιγούρες, όπως και κάποιες άλλες που εμφανίζονται αργότερα και φοράνε κίτρινες μάσκες, φαίνεται πως συνδέονται με την αστυνομία. Κάτι ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς ότι τη δεκαετία του '70 η Κυβέρνηση πέρασε τον νόμο απαγόρευσης των μασκοφόρων ηρώων (Keene Act), εκτός από αυτούς που δουλεύουν για την Κυβέρνηση, όπως οι Doctor Manhattan και Comedian.

Ο Jeremy Irons κάνει την εμφάνισή του στη συνέχεια ως γηραιότερος Ozymandias/Adrian Veidt. Ο χαρακτήρας του ήταν "ο κακός" στην αυθεντική ιστορία, ο οποίος ήθελε να σώσει τον κόσμο σκοτώνοντας την πλειοψηφία του. Φωτογραφίες από τα γυρίσματα τον θέλουν νεκρό, οπότε είναι πολύ φυσικό ο Εξυπνότερος Άνθρωπος του Κόσμου να κινεί τα νήματα και να παραπλανεί το κοινό για κάποιο μεγαλύτερο σχέδιο, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει εφόσον λέει την ατάκα "Μόλις ξεκίνησε".

Ονέος Rorschach

Τέλος, βλέπουμε τον Rorschach. Είναι εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα με το όνομα Walter Kovacs, ο οποίος είχε νικηθεί από τον Doctor Manhattan στο τέλος της αυθεντικής ιστορίας. Δεν φοράει την κλασική του στολή, αλλά φορά μια κουκούλα που του επιτρέπει να βλέπει μέσα από δύο τρύπες που έχει για μάτια. Μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο κοινωνιοπαθής με τον προκάτοχό του.

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), ο οποίος μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία δεν θα είναι ακριβής μεταφορά του graphic novel και θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith.

Το κανάλι παρήγγειλε και επίσημα ολόκληρη τη σειρά και ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Πως σας φαίνεται το νέο "Watchmen"; Πείτε μας στα σχόλια!

IGN GreeceΈφτασε η πρώτη μυστηριώδης εικόνα για τη σειρά "Watchmen"Trent Reznor και Atticus Ross στη μουσική των τηλεοπτικών WatchmenΕπίσημη η έναρξη για τους "Watchmen" του Lindelof

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα