Το Σωματείο Σκηνοθετών ανακοινώνει τις υποψηφιότητες του για το 2019

Γνωστά τα περισσότερα ονόματα.

Το Σωματείο Σκηνοθετών Αμερικής (Directors Guild of America, εν συντομία DGA), ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για Καλύτερο Σκηνοθέτη της χρονιάς.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, οι πλειοψηφία των υποψηφιοτήτων είναι ήδη γνωστές από την Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, με το αγαλματίδιο καλύτερης σκηνοθεσίας να πηγαίνει στον Alfonso Cuarón και στην ταινία του "Roma".

Ακολουθούν οι υποψήφιοι του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής:

Καλύτερη Σκηνοθεσία για Ταινία Μεγάλου Μήκους:

Bradley
Cooper - A Star is BornAlfonso Cuaron - RomaPeter Farrelly - Green BookSpike Lee - BlacKkKlansmanAdam McKay - Vice

Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Σκηνοθέτης:

Bo Burnham - Eighth GradeBradley Cooper - A Star is BornCarlos Lopez Estrada - BlindspottingMatthew Heineman - A Private WarBoots Riley - Sorry to Bother You

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Bradley Cooper (A Star is Born) είναι υποψήφιος και για τα δύο μεγάλα βραβεία της βραδιάς.

Και μπορεί ο Matthew Heineman να είναι υποψήφιος πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη για την ταινία του "A Private War", αλλά έχει ξανακερδίσει το βραβείο του Σωματείου άλλες δυο φορές στο παρελθόν για τα ντοκιμαντέρ "Cartel Land" και "City of Ghosts".

Υποψηφιότητες ήταν πολύ κοντά να αποκτήσουν οι Ryan Coogler (Black Panther), Γιώργος Λάνθιμος (The Favourite), Barry Jenkins (If Beale Street Could Talk) και Damien Chazelle (First Man), αλλά δεν συγκέντρωσαν τις απαραίτητους ψήφους από το κοινό.

Οι νικητές της βραβείων DGA θα ανακοινωθούν στις 02 Φεβρουαρίου, στην 71η Τελετή των Βραβείων Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής.

IGN GreeceΈρχεται CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon;Οι Avengers κατέκτησαν το Ελληνικό box office το 2018Ant-Man and the Wasp - Stan Lee Outtakes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα