Λεβερκούζεν – Παναθηναϊκός 0-0: Θετικό τεστ εν όψει Ευρώπης! (hls)

Ο Παναθηναϊκός, έδωσε το πιο δυνατό φιλικό στην Αυστρία, κόντρα στην Λεβερκούζεν, με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του!

Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πολλά και θετικά στοιχεία κόντρα στους Γερμανούς. Αμυντικά ήταν δεμένος,

στο κέντρο δεν υπήρξαν πολλά λάθη, ενώ και επιθετικά πίεσε και θα μπορούσε να έχει σκοράρει απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ι με 4-3-3 με Μπρινιόλι στο τέρμα, στην άμυνα, Γκάνεα, Πούγγουρας, Σχένκενφελντ, Βαγιαννίδης. Τσέριν Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος στο κέντρο, Παλάσιος δεξιά, Αϊτόρ αριστερά και Ιωαννίδης στην κορυφή.

Ο κόουτς της Λεβερκούζεν παρέταξε τους Χραντέσκι στο τέρμα, Φρίμπονγκ, Ταπσόμπα, Κοσουνού και Μπάκερ στην άμυνα. Παλάσιος, Ντεμιρμπάι και Αουρίρ στον άξονα, Αζμούν, Νταμπί και Σικ στην επίθεση.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδειξαν διάθεση, όρεξη και πως έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία στην Αυστρία. Οι «πράσινοι» πίεζαν αρκετές φορές ψηλά και μάλιστα λίγο έλλειψε να προηγηθούν με αυτό τον τρόπο. Στο πέμπτο λεπτό, ο Χραντέτσκι υπό την πίεση του Ιωαννίδη έκανε το λάθος αλλά κατάφερε έστω και με δυσκολία να διώξει τη μπάλα.

Η Λεβερκούζεν προσπαθούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα για να βρει διάδρομο, προς την εστία του Μπρινιόλι, όμως η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν σωστά διαβασμένη και τοποθετημένη.

Στο 15 ο Φρίμπονγκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Άζμουν να κάνει κακό σουτ και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 19 ο Φρίπονγκ έκανε μια ακόμη σέντρα με τον Σχένκενφελντ να παραχωρεί το κόρνερ! Αυτό το εκτέλεσε ο ντεμιρπάι με τον Κοσούνου να παίρνει την κεφαλιά αλλά να μην προβληματίζει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» πίεζαν αρκετά συχνά ψηλά και στο 30, ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε τη μπάλα την έδωσε στον Αϊτόρ αυτός έκανε το σουτ με τον Κοσουνού να κόβει!

Ο Παναθηναϊκός κυλοφορούσε καλά και σωστά τη μπάλα. Στο 32 ο Αϊτόρ γύρισε τη μπάλα με τους Ιωαννίδη και Παλάσιος να μην προλαβαίνουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 35, ο Παλάσιος έκανε σπουδαία κάθετη μπαλιά στα δεξιά για τον Βαγιαννίδη αυτός σέντραρε στο ύψος του πέναλτι με την άμυνα της Λεβερκούζεν ν΄απομακρύνει.

Στο 39 ο Τσέριν μετά τη μπαλιά του Αίτόρ, βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, είχε επιλογή για σουτ, έβγαλε πάσα για τον Παλάσιος αλλά δυνατή με αποτέλεσμα να χαθεί ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρόνο αμφότερες ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές με τους δύο προπονητές να θέλουν να δουν τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιρσιτών τους αλλά και τι μπορούν να προσφέρουν τη νέα σεζόν.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Χινσάπιε έκανε τη σέντρα από τ΄αριστερά, ο Πονγιάνπαλο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Στο 62ο λεπτό πέρασε στο ματς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μάγκνουσον που πήρε τη θέση του Σχένκενφελντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τους Ηλιάδη Κρυπαράκο και Σαρδέλη και οι τρεις παίκτες έκαναν καλή εμφάνιση για το χρόνο που αγωνίστηκαν.

Στο 72΄, ο Τσέριν έδωσε στον Αϊτόρ, αυτός θέλησε να κάνει κάθετη στον Ιωαννίδη, για λίγο δεν τα κατάφερε αλλά ήταν μια ακόμη καλή ανάπτυξη για τον Παναθηναϊκό.

Στο 75, ο Αϊτόρ έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Σαρδέλη να πιάνει σκαστό σουτ αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η Λεβρκούζεν έχασε μεγάλη ευκαιρία! . Ο Μπράβο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Λοντίγκιν έδιωξε αρχικά και στη συνέχεια έκανε νέα επέμβαση στην προσπάθεια του Πογιάνπαλο!

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με 4-3-3 με Μπρινιόλι στο τέρμα, στην άμυνα, Γκάνεα, Πούγγουρας, Σχένκενφελντ, Βαγιαννίδης. Τσέριν Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος στο κέντρο, Παλάσιος δεξιά, Αϊτόρ αριστερά και Ιωαννίδης στην κορυφή.

Στο 90, ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ, ο Σάρλια πήρε την κεφαλιά με τον Λούνεφ να μαζεύει.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (46′ Λοντίγκιν), Γκάνεα (46′ Χουάνκαρ), Πούγγουρας (46′ Σάρλια), Σχένκεφελντ (61′ Μάγκνουσον), Βαγιαννίδης (46′ Κώτσιρας), Πέρεθ (61′ Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (68′ Καρλίτος), Τσέριν (72′ Ηλιάδης), Αϊτόρ (78′ Κρυπαράκος), Παλάσιος (61′ Καμπετσής), Ιωαννίδης (72′ Σαρδέλης).

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι (46′ Λούνεφ), Φρίμπονγκ (46′ Χινκάπι), Ταπσόμπα (46′ Τα), Κοσουνού (46′ Άντριχ), Μπάκερ (46′ Πονγιάπαλο), Παλάσιος (72′ Αουρίρ), Ντεμιρμπάι (46′ Χλόζεκ), Αζμούν (46′ Φοσού – Μενσά), Αουρίρ (46′ Μπράβο), Ντιαμπί (46′ Αζχίλ), Σικ (46′ Μοναμάι).

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Match center του Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα