Λεβάντε - Χετάφε 3-0: Νίκη μετά από δύο μήνες!

Λεβάντε - Χετάφε 3-0: Νίκη μετά από δύο μήνες!sdimolitΣάβ, 12/05/2020 - 16:52

Ύστερα από 8 αγωνιστικές η Λεβάντε κατάφερε να πετύχει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η Λεβάντε τελευταία φορά νίκησε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Παμπλόνα την Οσασούνα και από τότε μετρούσε τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Η Λεβάντε άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ρότζερ Μάτρι να σκοράρει μετά από 1.5 μήνα πετυχαίνοντας το 3ο φετινό του γκολ. Δύο

λεπτά αργότερα το ματς χάλασε εντελώς για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Σέμα Ροντρίγκεθ, μόλις στην 4η φετινή του συμμετοχή αποβλήθηκε βλέποντας απ' ευθείας κόκκινη κάρτα (7ο λεπτό).

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους που πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 17ο λεπτό με τον Ντάνι Γκόμεθ που σημείωσε το παρθενικό του γκολ στη La Liga με την φανέλα της Λεβάντε για να κλείσει το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Χόρχε Φρούτος πέτυχε και αυτός το παρθενικό του γκολ στην πρώτη κατηγορία με τη Λεβάντε να καθαρίζει το παιχνίδι στο 57ο λεπτό.

Η Χετάφε ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές καθώς στο 77ο λεπτό ο Ντακονάμ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε (η πρώτη στο 11ο λεπτό).

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Κόκε (75' Μιραμόν), Ποστίγκο, Κλερκ, Ρούμπεν Βέσο, Ροτσίνα, Βούκσεβιτς (58' Μάλσα), Μελέρο, Ρότζερ Μάτρι (75΄Σέρχιο Λεόν), Ντάνι Γκόμεθ (58' Μοράλες), Χόρχε Ντε Φρούτος (82'  Σεβικίαν)

Χετάφε: Νταβίντ Σόρια, Νιόμ (65' Μαξίμοβιτς), Ροντρίγκεθ, Ντακονάμ, Καμπάκο, Κουκουρέλια, Ολιβέιρα (66' Μογέχο), Αραμπάρι, Άνχελ (83΄Πάτρικ), Μάτα (23' Ετσέιτα), Ερνάντες (66' Ουνάλ)

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Levante - Ποδόσφαιρο Getafe - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Levante UD ΙΣΠΑΝΙΑ Ύστερα από 8 αγωνιστικές η Λεβάντε κατάφερε να πετύχει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 16:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα