ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τον Αστέρα, εκτός οι Περέιρα, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τον Αστέρα, εκτός οι Περέιρα, Βαρέλα, ΜπίσεσβαρkmpotsΣάβ, 12/05/2020 - 15:28 Μπορεί ν' απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, όμως πλέον το κύριο - αν όχι ολόκληρο το - ενδιαφέρον του μεταφέρεται στο πρωτάθλημα και στην αυριανή αναμέτρηση με
τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σνάουτσνερ «’Πονάει’ ο αποκλεισμός αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του "Δικεφάλου" για την επικείμενη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα, με την ομάδα αρχικά να παρακολουθεί βίντεο και στη συνέχεια να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό αγώνα. Υπενθυμίζεται πως στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν τα ονόματα των Βιεϊρίνια, Νίλσεν-Περέιρα (σ.σ. θλάση Α' βαθμού και ίωση αντίστοιχα), ενώ εκτός έμειναν οι Ρέι, Βαρέλα, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Βρακάς.  

Όπως επισημαίνει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ: "Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα και τη Super League Interwetten 2020-21 για τον ΠΑΟΚ που πρέπει ν’ αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με πρωινή προπόνηση στην Τούμπα. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με ασκήσεις τόσο για την ανασταλτική όσο και την επιθετική λειτουργία.

Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και στον Άντριαν Περέιρα. Ο Νορβηγός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα για τον "Δικέφαλο" με ... απώλειες Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 15:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα