Λεπτομέρειες από το Fallout 76 Roadmap

Τρεις διαφορετικές season ανακοινώθηκαν.

Στην επέτειο 100 μερών από την κυκλοφορία του, η Bethesda έδωσε ένα roadmap για το Fallout 76.

Σύμφωνα με το Bethesda.net, το Fallout 76 roadmap του 2019 περιλαμβάνει τρία μεγάλα updates με το Wild Appalachia να έρχεται την άνοιξη, Nuclear Winter το καλοκαίρι

και Wastelanders το φθινόπωρο.

Το Wild Appalachia θα ξεκινήσει 12 Μαρτίου και θα φέρει δύο quests. Επίσης θα φέρει ένα legendary vendor και legendary scrapping, στολισμός του C.A.M.P, και άλλα πολλά.

Ένα seasonal event ονόματι Fasnacht Parade, θα έχει τους παίκτες να κυνηγάνε κάποιον ονόματι Old Man Winter και να λαμβάνουν τις μοναδικές Fasnacht Masks. Ένα καινούργιο mode ονόματι Survival θα είναι βασισμένο στο PvP με καινούργια challenges και περισσότερα βραβεία.

Σύμφωνα με την Bethesda το Nuclear Winter update θα φέρει ένα καινούργιο mode όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα τους "θα αλλάξει τούς κανόνες της wasteland". Καινούργια raids για τα Vaults 96 και 94 για παίκτες υψηλού επιπέδου και ένα καινούργιο Prestige System που θα επιτρέπει σε παίκτες level 50 και πάνω να αποκτήσουν μερικές καινούργιες δυνατές ικανότητες.

Ακόμα λιγότερα μάθαμε για το Wastelanders παρόλο που η Bethesda το περιέγραψε σαν το μεγαλύτερο update του παιχνιδιού και θα περιλαμβάνει καινούργια main quests, factions, events και άλλα πολλά.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ωραία, αλλά η Bethesda πρέπει να φτιάξει τα πολλά προβλήματα του παιχνιδιού και να σταματήσει να ban-άρει παίκτες χωρίς λόγο, αν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουν οι τελευταίοι.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Λεπτομέρειες για το Fallout 76 PVP Mode Η Bethesda απαντά στις φήμες για το δωρεάν Fallout 76 To Fallout 76 είναι το τρίτο καλύτερο παιχνίδι του franchise

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα