Λέουβεν-Άντερλεχτ 1-1: “Δώρο” στη Σεν Ζιλουάζ

Στο γειτονικό ντέρμπι των Βρυξελλών η Λέουβεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Ρίμελ και να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο ΣΜάιχελ, άθελα του και βιαστικά τροφοδότησε τον Αζίζ και ο Γάλλος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία (προπονητής μεταξύ άλλων παλαιότερα και του Ολυμπιακού), διαχειρίστηκε με έξυπνο τρόπο το υπέρ της προβάδισμα κια

μάλιστα στο 21ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν μετά από την ωραία σέντρα του Θορστέινσον, από πολύ κοντά ο Αζίζ πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Σμάιχελ, Η Άντερλεχτ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Η Άντερλεχτ κατάφερε να μην φύγει ηττημένη με ένα περίεργο γκολ που πέτυχε ο Πάτρις, που επιχείρησε σέντρα-σουτ και κρέμασε τον Λέιζεν, σκοράροντας απέναντι στην παλιά του ομάδα. Η Λέουβεν παρέμεινε χωρίς νίκη για 9η σερί αγωνιστική (7 ήττες-2 ισοπαλίες).

Keywords
Τυχαία Θέματα