Λεκλέρ: «Η Red Bull ήταν πιο γρήγορη, πήραμε τη θέση που μας άξιζε»

Σύμφωνα με τον Σαρλ Λεκλέρ η Red Bull με τα μονοθέσια των Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες είχαν καλύτερη απόδοση στην πίστα της Γιας Μαρίνα. Επομένως ο Μονεγάσκος θεωρεί ότι δίκαια οι «ταύροι» έκαναν το 1-2 στις τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές του Άμπου Ντάμπι. Παράλληλα ο Λεκλέρ ισχυρίστηκε ότι η Ferrari πήρε τις θέσεις που της άξιζαν στο grid της Κυριακής (20/11,

14:30).

«Θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι διαφορετικό στις στροφές 6 και 7. Πήραμε τη θέση που μας άξιζε σήμερα. Οι δύο Red Bull ήταν πιο γρήγορες από εμάς, αλλά είμαστε σε μία πολύ καλή θέση για αύριο Με τον Τσέκο θα είμαστε κοντά στον αυριανό αγώνα, σίγουρα», είπε αρχικά ο Μονεγάσκος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη με τον Σέρχιο Πέρες για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών:

«Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να δουλέψουμε σωστά με τον Κάρλος, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θα προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα της ομάδας. Ξέρουμε πως η Red Bull είναι πιο δυνατή τις Κυριακές, οπότε θα είναι δύσκολο. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα