Λε Γκρετ: ''Δεν θα ασχοληθούμε με τον Ζιντάν''

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκρετ υπερασπίστηκε τον Ντιντιέ Ντεσάν και τόνισε πως οι ''Τρικολόρ'' έχουν προπονητή και ο Ζιντεντίν Ζιντάν δεν θα αναλάβει την Εθνική ομάδα πριν το 2020.

''Ο Ζιζού μπορεί να υπογράψει στην Γιουβέντους ακόμα και αύριο, δεν γνωρίζω κάτι.
Είναι έκπληξη και για μένα η αποχώρηση του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά να μην αρχίσουμε ''debate'' ανάμεσα σε Ντιντιέ και Ζιζού. Αρχίζουμε το Μουντιάλ με τον Ντιντιέ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Δεν
θα γίνουν συζητήσεις με τον Ζιντάν μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά αν τον δω φυσικά και θα του μιλήσω. Ο Ντιντιέ είναι μαζί μας μέχρι το 2020.''

''Πριν από 3-4 χρόνια είχα πει στον Ζιντάν πως θα ήταν καλό να ξεκινήσει από την Μπορντό ώστε να αποκτήσει μια εμπειρία αποδυτηρίων από έναν μικρότερο σύλλογο».
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, σε συνέντευξή του σε γαλλικό περιοδικό πριν από δύο χρόνια, εξήρε το ρίσκο που αποφάσισε να πάρει ο Αλγερινός τεχνικός καθώς όπως τόνισε: «Το να προπονείς την Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η πιο εύκολη επιλογή»

Η Γαλλία που ίσως διαθέτει το πιο πλούσιο ρόστερ από όλες τις χώρες στο παγκόσμιο κύπελλο κέρδισε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας την Παρασκευή με 3-1 την Ιταλία.
Οι υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ αρχίζουν στις 16 Ιουνίου κόντρα στην Αυστραλία, 21 του μηνός αντιμετωπίζει το Περού και κλείνει με τα παιχνίδια της στον 3ο όμιλο απέναντι στην Δανία στις 26 Ιουνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα