Λαύριο-Περιστέρι 88-71: Προέλασης συνέχεια και εξασφάλιση θέσης στην πρώτη τετράδα

Λαύριο-Περιστέρι 88-71: Προέλασης συνέχεια και εξασφάλιση θέσης στην πρώτη τετράδαnpiliosΚυρ, 03/14/2021 - 22:10

H κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Basket League, δεν «ζαλίζει» το Λαύριο, αλλά ούτε το νικηφόρο σερί που έφτασε τις δέκα συνεχόμενες επιτυχίες, «μεθά» τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη.

Η ομάδα της Λαυρεωτικής επικράτησε και του Περιστερίου (88-71) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπασκετ και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι το 33’,

αλλά ο Βασίλης Μουράτος που πέτυχε ρεκόρ καριέρας με τους 17 πόντους που σκόραρε, ενώ έδωσε εννέα ασίστ και οι Αμερικάνοι συμπαίκτες του, Ντέιβις και Σαβάζ, δεν επέτρεψαν περαιτέρω «λαχτάρες» και ανησυχίες για τους γηπεδούχους.

Με τρία τρίποντα, το Λαύριο εξασφάλισε διψήφια διαφορά ασφαλείας (77-67 στο 36’) και διέψευσε κάθε προσδοκία των φιλοξενουμένων. Μετά την αλλαγή τριών προπονητών στην φετινή περίοδο και την συμμετοχή 20 παικτών στο ρόστερ του (τελευταία αλλαγή ο Τσαιρέλης αντί του Μπουρούση), το Περιστέρι αναζητεί ακόμα την απαραίτητη σταθερότητα στο παιχνίδι του και τις ανάλογες αντοχές διάρκειας στην καλή απόδοση του.

Η όγδοη ήττα του Περιστερίου, δεν θέτει σε κίνδυνο την τέταρτη θέση που κατέχει, αλλά απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές και έχει διαφορά μόνο δυο βαθμών από τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Λαύριο - Μπάσκετ Περιστέρι - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Λαύριο ΕΛΛΑΔΑ Το Λαύριο επικράτησε του Περιστερίου (88-71) φτάνοντας τις 13 νίκες. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 22:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα