Λάτσιο: Λέει «αντίο» ο Στρακόσα

Ο 26χρονος Αλβανός τερματοφύλακας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «biancocelesti», αναγκάζοντας τον σύλλογο της πρωτεύουσας να ψάξει για ενίσχυση σε αυτή τη νευραλγική θέση. Με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022 και χωρίς συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, ο Στρακόσα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με σύλλογο της επιλογής του, από την επόμενη εβδομάδα και μετά, όταν δηλαδή θα κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Είχε ειπωθεί το καλοκαίρι

ότι το συμβόλαιο του θα ανανεωνόταν πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά κάποιες μέτριες εμφανίσεις του, μαζί με την αλλαγή προπονητή, άλλαξαν τα πάντα. Το συμβόλαιο του βετεράνου Πέπε Ρέινα εκπνέει επίσης, ωστόσο μια ρήτρα στο συμβόλαιο του υπαγορεύει ότι θα ανανεωθεί αυτόματα για άλλη μια σεζόν, αν η Λάτσιο όπως είναι σχεδόν βέβαιο, πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το θέμα με τον 39χρονου Ρέινα δεν θα επηρεάσει την αναζήτηση της Λάτσιο για έναν νεαρό και δυναμικό τερματοφύλακα. Η Λάτσιο, που έχει αρνητικό δείκτη ρευστότητας, πρέπει να ψάξει με μεγάλη επιμέλεια τη μεταγραφική αγορά για να βρει την σωστή λύση. Και τρία ονόματα έχουν προκύψει ως οι πιο πιθανοί υποψήφιοι, σύμφωνα με το TUTTOmercatoweb.

Οι τερματοφύλακες της Κάλιαρι, Αλέσιο Κράνιο και Γκιγιέρμο Βικάριο είναι δύο ονόματα στην κορυφή της λίστας. Ο πρώτος είναι βασικός στον σύλλογο του Βάλτερ Ματσάρι και έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στη θέση του στη Serie A. Ο Βικάριο από την άλλη, ανήκει επίσης στην Κάλιαρι, αλλά τώρα αγωνίζεται ως δανεικός στην Έμπολι, όπου αναμφίβολα έχει εντυπωσιάσει. Ο Άλεξ Μέρετ της Νάπολι είναι άλλος ένας γκολκίπερ από τη Serie A για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Λάτσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα