Μάλι-Ισημερινή Γουινέα 0-0 (5-6 πεν.): Γράφει ιστορία

Το Μάλι είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η μεγαλύτερη χάθηκε από τον Αμαντού Αϊνταρά που δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή στο 34ο λεπτό. Έχοντας σχεδόν διπλάσια κατοχή μπάλας το Μάλι έψαξε το πολυπόθητο γκολ στην επανάληψη, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης η ομάδα του Χουάν Μίτσα ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις, ο Ενσούε από πολύ καλή θέση σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουνκορό.

Συνολικά

το Μάλι είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο 90λεπτο, αλλά η Ισημερινή Γουινέα αξίζει πολλά εύσημα που έμεινε “ζωντανή” κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών και ήταν αρκετά δραστήρια στην παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Οβόνο είχε τον τελευταίο λόγο. Για την Ισημερινή Γουινέα αστόχησαν Ενσούε και Γκανέτ και για το Μάλι ο Μασαντιό Αϊνταρά, ο Χαμαρί Τραορέ και ο Σακό στο τελευταίο κρίσιμο πέναλτι στο οποίο νικήθηκε από τον Οβόνο. Και στις τρεις περιπτώσεις που η Ισημερινή Γουινέα έχει περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης, έφτασε τουλάχιστον μέχρι τη φάση των “8”. Στο βασικό σχήμα για την Ισημερινή Γουινέα, ξεκίνησε ο εξτρέμ της Νίκης Βόλου Μιράντα, ενώ έμεινε στον πάγκο ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σιαφά.

ΜΑΛΙ: Μπουνκορό, Χαμαρί Τραορέ, Σακό, Κουγιατέ, Μασαντιό Αϊνταρά, Αμαντού Aϊνταρά (108΄ Ντιένγκ), Καμαρά, Μπισουμά (71΄ Ανταμά Νος Τραορέ), Ανταμά Τραορέ (70΄ Τζενεπό), Κονέ (84΄ Ελ Μπιλάλ Τουρέ), Ντουμπιά
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ: Οβόνο, Ακάπο, Εστέμπαν, Κόκο, Εντσάμα, Σαλβαδόρ, Γκανέτ, Ματσίν (82΄Μπελιμά), Μιράντα (63΄Μπουιλά), Μπικορό (82΄ Ενέμ), Χανζά (63΄ Ενσούε)

Keywords
Τυχαία Θέματα