Λάτσιο-Φέγενορντ 1-0: Την προσπέρασε με Ιμόμπιλε!

Σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τον 5ο όμιλο του Champions League, η Λάτσιο επικράτησε της Φέγενορντ με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του αρχηγού της Τσίρο Ιμόμπιλε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά μία εξ αυτών ήταν η καθοριστική. Ένα κλέψιμο της μπάλας στη μεσαία γραμμή και μια υπέροχη πάσα του Φελίπε Άντερσον ήταν αρκετά για να φέρουν

τον Ιμόμπιλε απέναντι στην ολλανδική άμυνα.

Αφού αρχικά πέρασε τον Χερτράουντα εν συνεχεία πέρασε και τον Μπάιλοου για να τελειώσει εκπληκτικά τη φάση από πλάγια θέση και να ανοίξει το σκορ το πιο κομβικό σημείο ενός αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος η Φέγενορντ πήρε τη μπάλα στα δικά της πόδια, αλλά η Λάτσιο άντεξε και κατάφερε να πάρει τη νίκη προσπερνώντας την ομάδα του Άρνε Σλοτ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο η Φέγενορντ έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στο ματς της περασμένης αγωνιστικής είχε επικρατήσει των Ιταλών με 3-1.

Για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, εκτός αποστολής ήταν ο Χρήστος Μανδάς.

Οι συνθέσεις:

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Λατσάρι, Χισάι (78′ Πελεγκρίνι), Βεσίνο (78′ Ροβέλα), Καμάντα (53′ Γκεντουζί), Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι (63΄ Πέδρο), Ιμόμπιλε (63′ Καστεγιάνος)

Φέγενορντ (Άρνε Σλοτ): Μπάιλοου, Χερτράουντα, Χάντσκο, Νούκουπ (20′ Τράουνερ, 74′ Γιάχανμπακς), Χάρτμαν, Ζερούκι (81′ Ουέντα), Τίμπερ (81′ Μιλάμπο), Βίφερ, Στενγκς Παϊσάο (74′ Ιβάνουσετς), Χιμένες

Keywords
Τυχαία Θέματα