Λάτσιο: Αποχαιρετάει την Ευρώπη ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο 28χρονος Σέρβος μέσος μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «biancocelesti» και θέλει να φύγει από τη Ρώμη αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να ενδιαφέρεται να συζητήσει μια νέα συμφωνία. Η Ίντερ και η Γιουβέντους προσέγγισαν τη Λάτσιο για να συζητήσουν μια μετακίνηση για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αλλά έκαναν πίσω από το τίμημα των 40 εκατομμυρίων ευρώ που άκουσαν από τον Κλαούντιο Λοτίτο.

Όπως

διευκρίνισε ο Ντι Μάρτζιο, η Αλ-Χιλάλ παρουσίασε επίσημα προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ στη Λάτσιο για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, η οποία έγινε αποδεκτή από τον σύλλογο. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με τον ατζέντη του και παλιό ποδοσφαιριστή Ματέγια Κέζμαν, προσπαθώντας να συμφωνήσουν για τους προσωπικούς όρους, με την Αλ-Χιλάλ να προσφέρει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν.

Εάν πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, θα ήταν ένα απογοητευτικό τέλος στην καριέρα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη θέση του στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Ο 28χρονος Σέρβος αστέρας βρίσκεται τώρα στο απόγειο της καριέρας του και έλαμψε την περασμένη σεζόν για τη Λάτσιο, πετυχαίνοντας εννέα γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ σε 36 συμμετοχές στη Serie A, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στον επιτυχημένο αγώνα της ομάδας για έξοδο στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα