Ολυμπιακός: Ο θαυμασμός για τις προπονήσεις του Μαρτίνεθ και το “ερυθρόλευκο” λάβαρο (video)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στις Αυστριακές Άλπεις και συγκεκριμένα στο “Volders Sportsplatz” του Τιρόλου. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του προσπαθούν να ανεβάσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των παικτών και παράλληλα να διακρίνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που θα τους οδηγήσουν στην τελική διαμόρφωση του ρόστερ. Μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το επιτελίο του βρίσκεται πλέον και ο Αντόνιο Κορδόν. Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής

μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Ιμπόρα και Κίνι, επέστρεψε στην Αυστρία και εργάζεται από κοινού με τον Μαρτίνεθ.

Το novasports.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Κρίστιαν Στοφ, επικεφαλής του προπονητικού κέντρου στο Βόλντερς, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην εικόνα των προποβήσεων του Μαρτίνεθ, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στο λάβαρο με το έμβλημα του Ολυμπιακού, το οποίο πλέον κοσμεί το “Volders Sportsplatz”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novasports (@novasportsgr)

Το novasports.gr και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκονται στο Μιλς της Αυστρίας και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και κάλυψη των φιλικών αναμετρήσεων των Πειραιωτών στο Τιρόλο. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα