Λάτσιο – Ίντερ 3-1: Θριαμβευτές οι Ρωμαίοι

H Λάτσιο στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A υποδέχτηκε στην Ρώμη την Ίντερ με τους γηπεδούχους να επικρατούν σε ένα εξαιρετικό ματς με τελικό σκορ 3-1.

O αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες στο ματς με την Λάτσιο να βρίσκει τον τρόπο και να αναχαιτίζει τις επιθέσεις των “νερατζρούρι” ενώ ταυτόχρονα ήταν πολύ επικίνδυνη και στις αντεπιθέσεις στέλνοντας το μήνυμα στον αντίπαλο ότι θα πρέπει να

είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός και στην ανασταλτική του λειτουργία.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είδε τον τερματοφύλακα της να είναι σταθερός (σουτ Ντούμφρις, Λουκάκου) στις στιγμές που χρειάστηκε να αντιδράσει ενώ μπόρεσε επίσης να δημιουργήσει και κάποιες σημαντικές στιγμές στην άλλη πλευρά με τους Ιμόμπιλε και Τζακάνι, με τους δυο μονομάχους να διατηρούν τις υψηλές στροφές στο παιχνίδι όπως και τις δυνατές μονομαχίες, συχνό χαρακτηριστικό εξάλλου σε ένα ντέρμπι. H Λάτσιο ανέβασε την απόδοση της, ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 40ο λεπτό του ματς με το τέρμα που πέτυχε ο Φελίπε Άντερσον μετά από εξαιρετική ασίστ του Βεσίνο.

Το ματς συνέχισε να έχει πολύ καλό ρυθμό και στην συνέχεια οι δυο ομάδες ήθελαν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά στις δυο εστίες με την Ίντερ να είναι αυτή που βρήκε τέρμα ισοφάρισης ίσως όμως κόντρα στην ροή του ματς. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έφερε την αναμέτρηση στην ισοπαλία.

Όσο το ματς προχωρούσε χρονικά οι δυο ομάδες άρχισαν όλο και περισσότερο να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργία σε έναν αγώνα που από νωρίς χρειάστηκαν μεγάλες ποσότητες ενέργειας αφού ο ρυθμός του παρέμενε συνεχώς υψηλός.

Μαουρίτσιο Σάρι και Σιμόνε Ιντζάκι φρέσκαραν τις εντεκάδες τους στην τελική ευθεία του ματς με του γηπεδούχους να σκοράρουν ένα τέταρτο πριν το φινάλε του ματς με τον Λουίς Αλμπέρτο και να βάζουν αρκετά δύσκολο στους “νερατζούρι” ενόψει των τελευταίων λεπτών του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και μάλιστα δέχτηκαν ένα ακόμη τέρμα τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του ματς από τον Πέδρο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στην φετινή Serie A. Η Ίντερ παρέμεινε στους έξι βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Κρεμονέζε ενώ η Λάτσιο έφτασε στους επτά πόντους και θα δοκιμαστεί στην έδρα της Σαμπντόρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάτσιο – Ίντερ 3-1, Θριαμβευτές, Ρωμαίοι,latsio – inter 3-1, thriamveftes, romaioi