Λάσο: «Είναι χαζό να μιλάμε για λίγκα των προπονητών, όλες οι ομάδες είναι μεγαλύτερες από τους Ντιλέινι και ΜακΚόλουμ!» (vid)

Οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Μάλκολμ Ντιλέινι έχουν εκφράσει στο παρελθόν την πεποίθηση τους ότι η Euroleague είναι μία λίγκα των προπονητών, καθώς εκείνοι κάνουν αποκλειστικά κουμάντο και είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

Ο Πάμπλο Λάσο φιλοξενήθηκε στην ιταλική διαδικτυακή εκπομπή «Area 52» και κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα των δύο Αμερικανών παικτών, χαρακτηρίζοντας χαζό το να λέμε την Euroleague

λίγκα των προπονητών. Μάλιστα, ανέφερε ότι όλες οι ομάδες τις διοργάνωσης είναι πολύ μεγαλύτερες από τους Ντιλέινι και ΜακΚόλουμ, χαρακτηρίζοντας την Euroleague μία μπασκετική λίγκα των ομάδων και όχι των παικτών ή των προπονητών!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πάμπλο Λάσο αναφορικά με το θέμα:

«Οι προσωπικές καταστάσεις που βιώνει ο κάθε παίκτης είναι για μένα πολύ σημαντικές. Ντιλέινι και ΜακΚόλουμ ακούστε, και δεν θέλω να γίνω πολύ σκληρός, αλλά αν νομίζετε ότι θα έρθετε στην Ευρώπη και θα κάνετε ό,τι θέλετε, δεν θα το κάνετε στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Η ομάδα μου, όποια και αν είναι, είτε λέγεται Γαλατασαράι, είτε Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πολύ μεγαλύτερες από τους Ντιλέινι και ΜακΚόλουμ. Και μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες χωρίς αμφιβολία, δύο από τους κορυφαίους Αμερικανούς που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Σαν παίκτες έχουν τον σεβασμό μου αλλά δεν νομίζω ότι ο Ντιλέινι θα κερδίσει παιχνίδια μόνος του, θα το κάνει με τους συμπαίκτες του, με την ομάδα του και όλοι θα βοηθήσουν. Για μένα είναι εντελώς χαζό να μιλάμε για μία λίγκα των προπονητών ή για μία λίγκα των παικτών! Είναι μία μπασκετική λίγκα και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι μία ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, σίγουρα σαν προπονητής θέλεις να έχεις τους κορυφαίους παίκτες. Ξέρετε γιατί; Όλοι οι προπονητές της Euroleague θα σκοράρουν τους ίδιους πόντους! Είμαι ο Πάμπλο Λάσο και έχω κατακτήσει δύο τρόπαια, ξέρετε πόσα καλάθια έβαλα για να κερδίσω τα δύο τρόπαια; Όσα ακριβώς έβαλε ο Ομπράντοβιτς για να πάρει εννέα τρόπαια. Οπότε δεν είναι μία λίγκα των προπονητών! Κέρδισε 9 τρόπαια, και δεν το έκανε μόνο με τον Διαμαντίδη να σκοράρει. Ο Μποντιρόγκα έπαιξε εξαιρετικά, ο Μπατίστ το ίδιο. Με την Ρεάλ ο Σαμπόνις ήταν εξαιρετικός, οπότε είναι χαζό να πει κάποιος ότι είναι μία λίγκα των προπονητών ή μία λίγκα των παικτών!

Δείτε το απόσπασμα των λεγόμενων του Λάσου στην ιταλική εκπομπή «Area 52» στο 26ο λεπτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάσο, Είναι, Ντιλέινι, ΜακΚόλουμ,laso, einai, ntileini, makkoloum