Λάσμε: "Δεν είναι ένα συνηθισμένο ματς" (video)

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στα κανάλια Novasports για τον νέο προπονητή και τα στοιχεία που θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το συμβόλαιο μίας ημέρας: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Και όταν το είπε σηκώθηκαν τα κεφάλια γιατί έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε σαν μπασκετμπολίστες και μας βοήθησε πολύ».

Για την επίσκεψη στο ΣΕΦ
και αν είναι ιδιαίτερο γήπεδο γι’ αυτούς: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα. Δεν μπορείς ποτέ όταν είσαι στον Παναθηναϊκό να πεις πως είναι ένα συνηθισμένο ματς όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Όταν έρχεσαι στην προπόνηση όλοι θα μιλήσουν για αυτόν τον αγώνα. Οι προπονητές, οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα. Όλοι. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι. Θα κουβαλήσουμε τα πράσινα στο ΣΕΦ και αυτό είναι από μόνο του σημαντικό».

Για τις παρεμβάσεις του Ρικ Πιτίνο: "Ακούμε συνέχεια την λέξη deflections από τον προπονητή. Είναι η κουβέντα του προπονητή που θέλει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί, πρέπει να βγαίνουμε στους διαδρόμους στις πάσες, να κλέβουμε μπάλες και γενικά είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ. Το κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Γενικά στην Ευρωλίγκα είναι παιχνίδια που απαιτούν πολλή δύναμη. Οι διαιτητές πολλές φορές αφήνουν να παίξεις λίγο παραπάνω δυνατά. Είναι κάτι που κάνουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια και γενικά μας το ζητάει και ο προπονητής μας να έχουμε αυτή την παρουσία».
Keywords
Τυχαία Θέματα