Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, πως μπορεί να πάρει τη νίκη στο ματς με την «ομάδα του λαού» στο ΣΕΦ και συμπλήρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα, μετά τις ήττες στην Ισπανία.

Αρχικά, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, μετά από δυο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα.

Και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες: «Η νίκη είναι νίκη. Όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο, είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Λαρεντζάκης τόνισε πως η ομάδα του έχει αυτοπεποίθηση: «Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση. Πάντα υπάρχει αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα, ο αυριανό είναι θεωρώ ένα καλό ξεκίνημα, να κάνουμε μια νέα αρχή νικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα