Άρης: Για το καθοριστικό βήμα πρόκρισης

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην έκτη θέση του ομίλου τους με 6-8 νίκες. Ίδιο αριθμό νικών έχει και η ομάδα του Μαυροβουνίου, την οποία είχε νικήσει ο Άρης στο ματς του πρώτου γύρου με 65-63, εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη εξάδας, που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ματς του «Nick Gallis Hall».

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Οι συνθήκες είναι δύσκολες το

τελευταίο διάστημα καθώς προέκυψαν ασθενείς που προσθέτονται στους ήδη πολλούς τραυματίες. Παρόλα αυτά όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, οφείλουμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας όσο καλύτερα μπορούμε και να παρουσιαστούμε με διάθεση και θέληση για μάχη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η αντίπαλος βρίσκεται σε ένα καλό τάιμινγκ και μομέντουμ, ειδικότερα μετά και τη νίκη τους απέναντι στην Μπουργκ. Πρόσθεσε ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της, Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της regular season, όλες οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατόν και όλες οι νίκες είναι πάρα πολύ σημαντικές. Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι σε βαθμό δυσκολίας, το έχουμε πει πολλές φορές αυτό στο Eurocup».

Keywords
Τυχαία Θέματα