Λάνγκφορντ : "Δεν ήμασταν ήρεμοι αλλά...άπληστοι!" (video)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του,επισημαίνοντας - μετά την ήττα του Παναθηναϊκού - πως πρέπει πλέον η ομάδα του να διαχειριστεί τα συναισθήματά της καθώς κόντρα στη Ρεάλ δεν ήταν ήρεμη αλλά.. άπληστη!!

"Όντως το παιχνίδι δεν χάθηκε σε αυτό το τελευταίο σουτ της Ρεάλ! Πήραμε μια διαφορά που έφτασε ως και τους έντεκα πόντους όμως δεν
το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε! Το σημαντικότερο από όλα είναι πως δεν δείξαμε την απαιτούμενη ηρεμία ώστε να αξιοποιήσουμε ότι είχαμε κατακτήσει ως εκείνο το σημείο που είχαμε το προβάδισμα. Είναι αλήθεια πως ενθουσιαστήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε. Κι εγώ όπως κι ο Ντεσόν Τόμας με ορισμένες λανθασμένες επιλογές στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν λίγο... άπληστοι (!) σε αυτές τις επιλογές ενώ είχαμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Παίζαμε με μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα, έχοντας κάτω από το καλάθι παίκτες όπως ο Ταβάρες. Το θέμα είναι πως οφείλαμε να δούμε το ματς σε όλο το γήπεδο. Να κάναμε πιο προσεκτικές άμυνες και πιο προσεκτικές επιθέσεις με καθαρό μυαλό και ηρεμία..
Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας.. Βέβαια τώρα δεν μένουμε εδώ. Οφείλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας κοιτάζοντας μπροστά. Το μόνον που υπάρχει πλέον στο μυαλό όλων είναι το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη φάση που έχουμε στην έδρα μας. Το μυαλό μας πρέπει και είναι στην νίκη και πουθενά αλλού.."
Keywords
Τυχαία Θέματα