Με γεμάτη φαρέτρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μείνει στο κυνήγι της κατάκτησης της τρίτης θέσης στο τέλος του πρωταθλήματος της Basket League την τρέχουσα σεζόν, οπότε κάθε παιχνίδι ως το τέλος της κανονικής περιόδου είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μπροστά του είναι το Λαύριο, το Σάββατο (30/3), στο "Παλατάκι", και οι "ασπρόμαυροι" επικεντρώνουν σε αυτή την αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να τους ταλαιπωρούν.
Βεβαίως, εδώ και καιρό
έχουν μια μόνιμη απουσία, αυτή του τραυματία Τζαμάλ Τζόουνς. Με αυτήν, όμως, έχουν μάθει να ζούνε και να πορεύονται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν παίκτη για να καλύψει το κενό του, αλλά αυτό είναι συζήτηση άλλης ώρας.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή (28/3) προπόνηση, αυτή είχε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και ασκήσεις τακτικής. Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έδωσε τις σχετικές οδηγίες εκτός κι εντός αγωνιστικού χώρου, αντίστοιχα, κάτι που θα κάνει και αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα. Αυτή, θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ..

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σήμερα συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επανεκλογή του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Σε αυτήν αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ.Ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ηγείται τις επαγγελματικής λίγκας του μπάσκετ σε μία εποχή με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, τα οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει με την αρωγή και την θετική πρόθεση όλων".
Keywords
Τυχαία Θέματα