Λαμία: Το μεταγραφικό πλάνο για το 2024

Η Λαμία έχει κάνει φοβερό πρώτο γύρο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στο -3 από την εξάδα και συγχρόνως στο -6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Φθιώτες όμως δεν εφησυχάζονται και ήδη στρέφονται στην ενίσχυση του ρόστερ τους, προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις εν όψει του απαιτητικού δεύτερου μισού της Stoiximan Super League.  

Οι «κυανόλευκοι» θα κινηθούν με γνώμονα

τις αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, η Λαμία θα πάρει παίκτες στην περίπτωση που υπάρξει κάποια αποχώρηση, και ήδη υπάρχουν τρείς περιπτώσεις που έχουν μπει στο κάδρο για να αποχωρήσουν.

Αρχικά, ο Άλεξ Μούλα και ο Πάβλοβετς φαίνεται να είναι τα πρώτα ονόματα που θα αποχωρήσουν, καθώς αφενός ο πρώτος αποκτήθηκε με τεράστιες προσδοκίες και φαίνεται πως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Αφετέρου ο δεύτερος είναι εκτός πλάνων του Λεωνίδα Βόκολου και φέτος καθώς η επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου τον άφησε εκτός ενδεκάδας.

Τέλος, ένα άλλο όνομα που φαίνεται να είναι εκτός ομάδας είναι εκείνο του Σάμουελ Λόνγκο. Ο Ιταλός φορ με το πλούσιο βιογραφικό αποκτήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική λειτουργία της Λαμίας. Παρ’ όλα αυτά, ο 31χρονός επιθετικός μετρά 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ στάθηκε κατώτερος των προσδοκιών και στο τελευταίο ματς του 2023 απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έμεινε εκτός αποστολής χωρίς να έχει κάποιον τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα