Νταμπράουσκας: «Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική ομάδα και πρωταθλήτρια» (video)

O προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε για την ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ως «εξαιρετική». Οι «ομιλήτες» υποδέχονται στο «Γεντί Κουλέ» την «Ένωση» τη Δευτέρα (02/10, 20:00, MC Novasports.gr) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Η ΑΕΚ

είναι πρωταθλήτρια και είναι μία εξαιρετική ομάδα. Οταν εξετάζεις τον αντίπαλο και ποιους παίκτες θα επιλέξουν, σε εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 20-25 ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός στο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube και συμπλήρωσε:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει αρκετές ομοιότητες με τα παιχνίδια που δώσαμε κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε κι εμείς τα δυνατά μας σημεία με τα οποία νικήσαμε Αρη και ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στην «Αγιά Σοφιά»: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει αρκετές ομοιότητες με τα παιχνίδια που δώσαμε κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε κι εμείς τα δυνατά μας σημεία με τα οποία νικήσαμε Αρη και ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα