Λαμία: Μεταμορφώθηκε στο τέλος κι έσωσε τη σεζόν

Μία ολόκληρη σεζόν κρίθηκε σε ένα ματς, εκτός έδρας και με ανατροπή. Η Λαμία πήγε στην κόλαση του υποβιβασμού για 45 λεπτά και μεταπήδησε στον παράδεισο της παραμονής στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Για να γίνει αυτό βέβαια, έπρεπε η σεζόν πριν το ματς αυτό να βγάλει προβλήματα και μπόλικα στραβοπατήματα για την ομάδα της Φθιώτιδας .

Πολλά χαμένα ματς, χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί την

έδρα της και με τρεις προπονητές να μοιράζονται τη σεζόν.

Τζιανλούκα Φέστα ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σχεδόν με τα ίδια ματς, καθώς ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα έμεινα στην ομάδα για 14 ματς, έχοντας 2 νίκες, 6 ήττες και 6 ισοπαλίες. Στα μέσα του Νοέμβρη αποχωρεί από τη Λαμία και στη θέση του έρχεται ένας έμπειρος Έλληνας τεχνικός που για πολλούς θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης δίνει τη δική του μάχη και στα 13 παιχνίδια που έμεινε στον πάγκο της ομάδας είχε μία νίκη περισσότερη, ίδιες ήττες, 6 και 4 ισοπαλίες. Επιδόσεις που τον φέρνουν στην έξοδο για να έρθει στη θέση του, ο Λεωνίδας Βόκολος.

Λεωνίδας Βόκολος ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Έλληνας τεχνικός βελτιώνει κατά κάτι την επίδοση της ομάδας, επίσης στα 13 ματς που έπαιξε. Έπιασε τις 4 νίκες, είχε 3 ήττες και 6 ισοπαλίες. Η έκτη ισοπαλία ήταν και η σημαντικότερη της σεζόν, καθώς ήταν αυτή που κράτησε την ομάδα στην κατηγορία. Τα Play Off της…σωτηρίαςΤο 2-2 στη Νίκαια ήρθε μετά από επικό παιχνίδι και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.Από τα 26 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Λαμία κατάφερε να κερδίσει μόλις δύο φορές και τις δύο στο γήπεδο της.

Η μεταμόρφωση στα Play Out

Στα Play Out όμως παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική, έχω τας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Επίδοση που της έδωσε το δικαίωμα να παίζει τελευταία αγωνιστική την παραμονή της έχοντας την επιλογή δύο αποτελεσμάτων, τη νίκη και την ισοπαλία.

Η Λαμία κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος, εκεί που θα κρινόταν αν τη νέα σεζόν θα έπαιζε και πάλι στην Super League ή αν θα έμπαινε στην περιπέτεια της Super League 2.

Ολα όμως ήταν θέμα τάιμινγκ, η ομάδα του Βόκολου δήλωσε παρών και κυρίως έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και το εξαργύρωσε με την παραμονή της στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα